post

OnePlus проведе най-голямото си глобално събитие, на което представи цели 6 нови продукта. OnePlus 11 5G със Snapdragon 8 Gen 2 и 100 W зареждане дебютира в световен мащаб, след като миналия месец беше представен в Китай.

Устройството може да се похвали с 6.7” Samsung E4 AMOLED дисплей с извити ръбове, QHD+ резолюция, LTPO 3.0 технология, 120 Hz честота на опресняване и вграден скенер за пръстови отпечатъци. Дисплеят е защитен от Gorilla Glass Victus.

Що се отнася до дизайна, OnePlus 11 5G има метална рамка и стъклен гръб. Плочката на камерата е преработена във формата на половин хапче, която се простира от страничната рамка до средата на панела. Камерата има три сензора и LED светкавица. Устройството предлага Alert Slider и рейтинг IP54.

Задната камера разполага с 50 МР основен сензор Sony IMX980 с OIS, 48 МР ултраширок Sony IMX581 и 32 МР телефото с поддръжка на OIS и 3х оптично увеличение. Селфи камерата е 16 МР. Смартфонът идва с технологията за изображения на легендарния производител на фотоапарати Hasslblad за подобряване на фотографските възможности.

Под капака OnePlus 11 5G е оборудван с процесор Snapdragon 8 Gen 2 с до 16 GB LPDDR5x RAM и до 512 GB UFS 4.0 памет. Има система за течно охлаждане VC за разсейване на топлината и разполага с 5000 mAh батерия с поддръжка на 100 W бързо зареждане.

Устройството работи с OxygenOS 13, базирана на Android 13 и е първото, което ще получи 4 години софтуерна поддръжка и 5 години пачове за сигурност. Предлага се в цветове Eternal Green и Titan Black.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *