post

OnePlus Watch Harry Potter Edtion, за който се говори от няколко месеца, ще стартира скоро. Това става ясно от пост в Twitter на индийския клон на компанията, който рекламира специалното издание на носимото устройство.

Всъщност OnePlus не потвърждава изрично името, но то е ясно от изображението. Часовникът е показан с кожена каишка с логото на Хогуъртс, а публикацията гласи “For a generation that still remembers magic”. Освен това URL адресът на промоционалната страница на уебсайта на OnePlus, който е “Calling all Witches and Wizards”, включва думата “hpwatch”, където hp вероятно означава Хари Потър.

Компанията все още не е разкрила подробности за специалното издание на своя часовник, но предишни течове сочат, че той ще пристигне с нов цвят, теми и шест ексклузивни циферблата, посветени на сагата. Хардуерът на устройството ще остане същия, като на стандартния модел, което означава, че то ще се предлага с 1.39 инчов AMOLED екран, мониторинг на сърдечната честота, SpO2 сензор, проследяване на съня, спортни режими, рейтинг IP68 и 402 mAh батерия с Warp Charge поддръжка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *