post

След месеци чакане, OnePlus обяви втория си модел умни часовници, наречен OnePlus Watch 2. Официалното представяне ще се състои по време на Mobile World Congress в Барселона по-късно този месец.

Едно от обещанията на компанията е, че OnePlus Watch 2 ще работи до сто часа с едно зареждане. Това е с “пълен Smart Mode” включен, а не режим на спестяване на батерията.

Разбира се, ще трябва да видим как OnePlus Watch 2 се справя на практика, но твърденото времетраене на батерията далеч надвишава това на повечето основни умни часовници, като Apple Watch Series 9 (18 часа) и Pixel Watch 2 (24 часа с включен дисплей).

OnePlus Watch 2 имитира дизайнерския език на серията OnePlus 12. Той има корпус от неръждаема стомана и сапфирово стъкло на циферблата. Моделът ще бъде наличен в два цветови варианта, Black Steel и Radiant Steel.

OnePlus обещава “непревземаема надеждност за ежедневна употреба и изключително здравословно наблюдение” също, но за сега запазва други ключови детайли под въпрос, включително цената и датата на излизане. Един друг фактор, който компанията не е потвърдила, е каква операционна система ще използва OnePlus Watch 2. Очакванията са той да работи на Wear OS, което ще помогне на умния часовник да се справи много по-добре от слабо приетия си предшественик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *