post

След миналогодишните Red Magic 5G и 5S, Nubia се стреми да надгради успеха си с предстоящата серия Red Magic 6. Миналата седмица видяхме реклама , в която се споменаваше за батерия с капацитет 4500 mAh и 120 W зареждане, а сега вече имаме списък сертификати, който потвърждава, че тези опции ще са част от характеристиките на Red Magic 6 Pro.

В данните на китайската агенция за сертифициране 3С, устройството е с номер NX669J-P и както става ясно, ще поддържа зареждане със скорост 120 W. В допълнение втори модел с номер NX669J, който би трябвало да е Red Magic 6, ще пристигне с възможност за 66 W зареждане.

Digiatl Chat Station твърди, че Red Magic 6 Pro ще може да зарежда напълно батерията си за време между 15 и 20 минути. И двете устройства използват конструкция с двойна батерия, за да постигнат тази невероятна скорост на презареждане.

Очаква се серията Red Magic 6 да дебютира с чипсет Snapdragon 888, а един от моделите ще има електрохромен гръб, който може да променя прозрачността си с натискането на бутон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *