post

Nothing представи своя Phone (1) миналия месец, но слуховете сочат, че компанията вече подготвя следващия си смартфон. Той ще е олекотена версия на Phone (1) и условно е наричан Nothing Lite Phone (1).

Устройството ще предлага същия дисплей, процесор и камери като Phone (1), но ще пропусне две от най-важните му характеристики. Това са системата от LED диоди Glyph Interface на задния панел и възможността за безжично зареждане.

Това ще се случи защото задният му панел ще е от обикновено стъкло, а причината е да се запази цената ниска. За сметка на това Lite Phone (1) ще има 42 W зарядно устройство в кутията, въпреки че ще поддържа 33 W зареждане.

Nothing отрича съществуването на такова устройство, но въпреки това слуховете сочат, че Lite Phone (1) ще има 6/128 GB памет и ще се продава за около 320 евро. Батерията му ще е с капацитет 5000 mAh, което е малко повече от тази на Phone (1).

Предполага се, че останалите му спецификации ще са 6.55” Full HD+ AMOLED дисплей с честота на опресняване 120 Hz, чипсет Snapdragon 778G+, двойна 50 МР задна камера и 16 МР селфи камера. Операционната система ще е Nothing OS, базирана на Android 12, а устройството ще е сертифицирано с IP53 за устойчивост на водни пръски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *