post

Nothing продължава да дразни любопитството на феновете си преди премиерата на първия си смартфон Phone (1). Този път компанията пусна изображение на самия телефон, но типично в свой стил – само на сантиметър от горната му рамка.

На пръв поглед в рекламата ще видите две симпатични папагалчета, но ако се вгледате по-добре, търсейки как точно тя се връзва с Phone (1), ще забележите, че те са казнали на горния ръб на самия телефон. За съжаление освен сребристата рамка, публикацията не разкрива нищо ново за устройството.

Компанията ще представи Phone (1) на 12 юли и се очаква той да има прозрачен заден панел и рамка от рециклиран алуминий. Според слуховете рамките около екрана ще са симетрични и тънки, а самият екран ще е плосък. Освен това вече знаем, че Nothing Phone (1) ще поддържа 45W бързо зареждане и ще струва около 500 евро.

Дисплеят на устройството ще е 6.55” OLED с резолюция 2400 х 1080 пиксела и 90 Hz честота на опресняване. Батерията му ще е с капацитет 4500 mAh, а чипсетът ще е Snapdragon 778. Това е всичко, известно за Nothing Phone (1) до момента, но до премиерата му остава по-малко от месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *