post

Nothing представи новите си безжични слушалки Ear (2), които са пряк наследник на пуснатите през юни миналата година Ear (1). По отношение на дизайна, Nothing Ear (2) са почти идентични с предшествениците си – прозрачни с черни акценти. Компанията обаче е направила редица подобрения в спецификациите им.

Добавена е поддръжка на кодека LHDC 5.0, който позволява на потребителите да предават аудио с висока разделителна способност. Слушалките имат и нова функция за персонализиран звуков профил, която позволява калибрация според специфичния слух на потребителя след бърз тест с приложението Nothing X. Допълнително настройките могат да се регулират чрез еквалайзер в апликацията.

Nothing Ear (2) разполагат с адаптивно активно шумопотискане, което може да настрои нежеланите шумове въз основа на специфичния профил на ухото на потребителя и околната среда. Те са оборудвани с 11.6 мм драйвери, които имат нов диафрагмен блок, изработен от графен и полиуретанови материали и носи подобрено качество на звука.

Функцията за улавяне на глас също е преработена с подобрена защита от вятър, която трябва да е по-добра при изолирането на гласа на потребителя в шумна среда. Слушалките предлагат двойно сдвояване, което означава, че могат да се свързват към две устройства едновременно.

Животът на батерията на Nothing Ear (2) е до 36 часа с помощта на кутийката за зареждане, която пък се зарежда чрез USB-C или безжично при скорост 2.5 W. Слушалките поддържат Google Fast Pair за устройства с Android и Microsoft Swift Pair за потребители на Windows. Кутийката е с рейтинг IP55 за защита срещу прах и водни пръски, а самите слушалки са с рейтинг IP54.

Що се отнася до цената, Nothing Ear (2) ще се продават за 149 евро и вече са достъпни за поръчка на сайта на компанията, както и в Nothing Store в Сохо, Лондон и избрани магазини на Kith в цял свят. Те ще бъдат налични за свободна продажба от 28 март при официалните партньори на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *