post

MW5G разполага с два гигабитови порта, а всеки модул се свързва автоматично с другия, създавайки разпределена мрежа в целия дом. Системата е особено подходяща за по-големи апартаменти или двуетажни къщи, където сигналът често се губи между стените. Разширяването на покритието е възможно чрез добавянето на нови модули, което осигурява лесен и бърз начин за увеличаване на WiFi площта.

Двата усилвателя на мощност, използвани както на честотни ленти при 2,4 GHz, така и на 5 GHz на основния възел, подобряват силата на сигнала и възможностите за приемане, помагайки на nova MW5G да надмине обикновените рутери. Вградените двулентови антени осигуряват отлична способност за проникване през дебели стени. Системата позволява автоматично регулиране на скоростта на използваните честотни ленти, което оптимизира работата на различните устройства, свързани в мрежата.

Задвижван от технологията Beamforming, nova MW5G проектира по-силен WiFi сигнал в посоката, където се намират свързаните устройства. Вместо просто да излъчва сигнали в широка област, Beamforming на Tenda концентрира сигнала и го насочва директно към целта.Всички модули се доставят предварително сдвоени, което прави системата лесна за настройка и идеален избор за WiFi покритие на целия дом.

Tenda MW5G се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 130 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *