post

MSI, водеща световна марка за лаптопи, проведе виртуалното събитие MSIology: Скок към уникалност, където представи най-новите си модели. Те включват най-новите GPU NVIDIA GeForce RTX и до 13-то поколение Intel® Core™ HX процесори. Новите лаптопи вече са налични за предварителна поръчка и участват в програма с награди за първите клиенти.
MSI се стреми към перфекционизъм и премиум преживяване в своите лаптопи, които предлагат иновативна технология, изключително висока производителност и чисто нов естетичен дизайн. „Задаваме тенденциите при високия клас лаптопи и днес го правим за пореден път!”, каза Derek Chen, Глобален търговски и маркетинг директор на подразделението MSI Notebook.
Чисто нова серия Stealth

MSI обяви наново проектираните модели Stealth 16 Studio и Stealth 14 Studio- носители на най-новата награда от CES 2023. Двата модела идват с грабващ погледа бял и звездно син цвят на дизайна. Те са снабдени с алуминиево-магнезиево шаси, като Stealth 16 Studio тежи под 2 кг и има дебелина под 2 см.
Stealth 14 Studio използва MSI Vapor Chamber термичен дизайн, което го прави най-мощния 14-инчов геймърски лаптоп, който може да предложи потапяща игра и да се справи ефективно с многозадачна работа в движение. „Това е един от най-производителните 14-инчови лаптопи на планетата!”
„С новата еволюирала линия MSI Stealth Studio не се налага да избирате и правите компромиси. Ако създавате и консумирате съдържание, играете игри или просто се наслаждавате, те ще стигнат с вас до където е нужно!”, каза Linus Sebastian, водещият на Linus Tech Tips.
Екстремна производителност в сериите Titan GT / Raider GE
Отличеният с награди Titan GT77 HX е оборудван с най-мощния процесор i9-13980HX и до GeForce RTX 4090 Laptop GPU, както и с ексклузивната технология MSI OverBoost Ultra, която осигурява до 250W обща мощност за постигане на 5,2 GHz честота на всичките 8 P-ядра. Titan GT77HX идва с първия в света 4K/144Hz MiniLED дисплей – най-примиум екранът, който можете да имате на лаптоп в момента.
Серията Raider GE идва с чисто ново шаси, вдъхновено от спортните автомобили с аеродинамичен дизайн. Обновената матрична светлинна лента прави новия Raider GE по-отличителен и елегантен.
„Производителността винаги е била част от ДНК-то на MSI и тази година отново вдигаме летвата на скоростта в лаптопите с най-новите Titan GT HX & Raider GE HX,” каза Eddie Chen, Старши продуктов маркетолог в MSI Notebook.
MSI представи иновативен Smart TouchPad в специалното издание на Raider GE78 HX. Той поставя най-често използваните клавишни комбинации на тъчпада и поддържа персонализирани команди. „Това е най-забележителният и удобен за използване тъчпад до сега,” каза Eddie Chen.
Cyborg: Ново предложение за ежедневна игра
На събитието беше представен изцяло новият, впечатляващ с визията си модел, Cyborg 15. Той идва с полупрозрачно шаси от фибростъкло, през което могат да се видят неговите вътрешни компоненти. Впечатляващият Cyborg 15 има футуристичен научно-фантастичен изглед с най-новите графични контролери и процесори и веднага се превръща във водещ избор за ежедневна игра.
Серия Creator Z: Най-мощният лаптоп Creator

Най-новият Creator Z17 HX Studio идва с термичен дизайн Vapor Chamber Cooler, който позволява на процесорите от 13-то поколение Intel HX и видеокартите NVIDIA RTX 40 да достигнат максимална мощност. Creator Z17 HX вече е най-производителният лаптоп за създаване на съдържание с процесор от серията HX на пазара.
Награждаваната писалка MSI Pen 2 използва последно поколение MPP2.6 технология за още по-бързо свързване. Тя се усеща като обикновена писалка върху истинска хартия. MSI Pen 2 всъщност наистина може да бъде използвана върху нормална хартия, без да се налага да ползвате друго средство за писане и скициране.
Изцяло нова серия Prestige
MSI представи изцяло новия Prestige 13 Evo с тегло под 1 кг, който е невероятно тънък и лек. Снабден с голяма и издръжлива 75Whrs батерия, „Той е най-добрия спътник за дълъг ден на срещи и пътувания“.
Показана беше и 16-инчова версия. Prestige 16 Studio идва с GeForce RTX 40 Series Laptop GPU и е валидиран като NVIDIA Studio, което обещава по-добра продуктивност и забележителна производителност.
Серията Modern е освежена с нови цветови опции , включващи звездно синьо и бежово розово, които стават част от модните послания на потребителите. Най-новата серия от лаптопи за бизнес и продуктивност посреща широк набор от изисквания и помага за успех в ежедневната работа.
Скокът към уникалността с лаптопите MSI
Най-новите лаптопи MSI носят иновативна технология с екстремна производителност и нов естетичен дизайн. „MSI е на гребена на вълната на възможното в PC индустрията днес.” Новата линия от лаптопи на MSI са налични за предварителна поръчка. Клиентите могат да спечелят своите early bird награди още сега!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *