post

MSI, световен лидер в геймърския хардуер и иновативните бизнес решения, обяви нови бизнес лаптопи от сериите Summit, Prestige и Modern с 12-то поколение процесори Intel® Core™. MSI обновява цялата продуктова линия Business and Productivity, за да подпомогне всички, имащи нужда от максимална продуктивност.

Сериите Summit и Prestige са получили сертификати за платформата Intel® Evo™ за техния лек дизайн, отлична отзивчивост и издръжлива батерия. Дискретната графика, захранвана от NVIDIA, подсилва сериите Summit и Prestige и помага на хората да изразят своята страст и да постигнат своите бизнес цели. Моделите Summit Flip са с елегантен 360° 2-в-1 дизайн, който използва тъч възможностите на дисплея, за да превърне лаптопа в таблет. За серията Modern популярната френска илюстраторка Lorraine Sorlet участва в създаването на четири визуални дизайна, които освежават серията с модерен външен вид. В издръжливата продуктова линия Business & Productivity има подходящ лаптоп за всеки.

Derek Chen, Директор „Маркетинг и продажби“ в лаптоп подразделението на MSI, каза: „Корените на MSI са във високопроизводителните лаптопи и нашите преносими компютри от бизнес сериите са създадени да допълнят всяко работно място. Нашата главна мисия никога не се е променяла – тези машини са предназначени да бъдат основата, която увеличава на максимум вашата продуктивност.”

Серия Summit: Решени на успех

Серията Summit Series е върховата Business & Productivity линия на MSI от представянето ѝ през 2019 г. Наред със съществуващите модели Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip, новият Summit E14 Flip Evo се присъединява като ново предложение, което да осигури още повече опции в размерите за различни потребителски нужди. Summit E16 Flip е захранван от NVIDIA® GeForce RTX™ графика за по-голяма производителност. Дисплеят е със защита Tobii Aware, която автоматично заключва лаптопа, ако потребителят не е наблизо или затъмнява екрана от любопитни очи. „Развълнувани сме да си партнираме с MSI и да предложим софтуерно базираното решение за фокусирано използване Tobii Aware на техните потребители,” каза Ulrica Wikström, VP на PC подразделението в Tobii. „Потребителите и компаниите искат компютри, които проактивно работят, за да предпазват тяхната информация сигурна, докато им помагат да поддържат здравето и продуктивността си. Точно това дава Tobii Aware в комбинация с новите лаптопи на MSI.”

Потребителите могат да бъдат спокойни за своята сигурност с вградените технологии от корпоративен клас като заключване на уебкамерата и портовете, дискретна TPM поддръжка, четец за пръстови отпечатъци и инфрачервена камера, както и индикатор за активност на уебкамерата. Сигурността на данните не изключва Summit да бъде изгубен. Няма да загубите следите на лаптопа с технологията за откриване Tile. С помощта на това безплатно приложение, лаптопите Summit могат да бъдат активирани и локализирани независимо дали са близо или далеч. „Серията MSI Summit е създадена за продуктивност, но е невъзможно да сте продуктивни, ако прекарвате ненужно време в търсене на изгубен лаптоп,“ каза CJ Prober, CEO на Tile. „Нашето сътрудничество с MSI и Intel прави лесно отключването на силата на Tile с предварително инсталираното приложение за Windows, което гарантира, че потребители ще останат фокусирани и продуктивни.” В допълнение, технология с изкуствен интелект позволява на Summit автоматично да настройва системните ресурси в зависимост от сценария. С изобилие от нови функции серията Summit допринася за успеха.

Новата серия Summit идва с върхова сигурност, впечатляваща производителност и добре обмислен продуктов дизайн, “Тя е тук, за да допълни работното пространство и да увеличи на максимум продуктивността.” каза Steven Yang, Регионален мениджър продажби в подразделението за преносими компютри на MSI.

Серия Prestige: елитната същност

Дизайнът на серията Prestige е воден от естетиката. И двата модела Prestige 15 и Prestige 14 са с тънко и леко шаси, проектирано за портативност и по-добро отвеждане на топлината. Потопете се в музика без загуба на качество с Hi-Res Audio в комбинация с DTS обработка на звука за слухово преживяване с по-добро качество от по-високия битрейт на аудио данните.

Останете продуктивни като говорите уверено и чувате събеседниците по-ясно. Можете да избирате между NVIDIA® GeForce RTX™ графика или платформата Intel® Evo™. Вижте разликата с технологията True Pixel, която кара изображенията да оживяват с удивителна прецизност на цветовете. Насладете се на допълнителна сигурност с разпознаване на лице или пръстов отпечатък за бързо вписване без пароли. Дългият живот на батерията и бързото зареждане обещават продължителна продуктивност. Хармоничната комбинация от функции обуславя името на Prestige.

Серия Modern: Изживейте всеки ден със страст

Серията Modern е любимец на задаващите модните тенденции. Ето защо MSI си партнира с френската илюстраторка Lorraine Sorlet, за да разкаже четири истории посредством визии, вдъхновени от любов, работа и пътуване. Новият фейслифт на Modern е съвременен, но и всестранно развит с нов дизайн на шасито, който подчертава модерния изглед. С модния дизайн и цветовете Classic Black и Urban Silver всеки може да избере стил, който отговаря на ежедневието му. Серията Modern заслужава своето място в линията Business & Productivity с множеството продуктивни функции: тънките рамки позволява екрана да заеме по-голяма площ, обръщащият се на 180° екран осигурява лесно споделяне, уголеменият тъчпад се отличава с по-добро скролиране, а пълноразмерната клавиатура включва всички бързи команди. “Серията е истински красив аксесоар, който можете да занесете навсякъде с вас“, каза Anne Lee, Главен продуктов маркетолог в подразделението MSI Notebook.

Продуктивността започва от тук

С различни функции и дизайни, има Business & Productivity лаптоп за всеки. Независимо дали това е Summit от висок клас с удобни 360° режими, Prestige с възхитителен дисплей или Modern със стилен и издръжлив дизайн, Продуктивността започва от тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *