post

Очаква се този месец Motorola да представи Edge X30 Pro/ Edge 30 Ultra с 200 МР камера. Също така очаквахме да научим повече за следващия модел със сгъваем дисплей Razr 2022, но слухове от далечен Китай сочат, че той може да се забави.

Motorola Razr 2022 вече беше потвърден от компанията и ще се захранва от Snapdragon 8+ Gen 1. Очаква се промяна в цялостния дизайн – по-голям външен екран, подобрена камера с 50 МР основен сензор, и липса на брадичка под дисплея.

Digital Chat Station обаче твърди, че премиерата на устройството ще се забави, но то ще пристигне навреме, за да се конкурира с новия Galaxy Z Flip 4 и предполагаемия сгъваем модел на OPPO с форм-фактор на мида. За съжаление източникът не посочва точна дата, когато Razr 2022 ще бъде представен.

Първият Razr пристигна през есента на 2019 година, последван от 5G версия година по-късно. Въпреки това нито един от моделите нямаще наистина флагмански компоненти, което може би допринесе и за ниските им продажби. Явно ще рябва да изчакаме още малко, за да видим Razr 2022 с флагманския чипсет Snapdragon 8+ Gen 1 и как той ще успее да се справи на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *