post

Motorola планира да пусне две нови устройства, като Edge 20 ще е среден клас, а Edge 20 Pro ще е флагман. Очаква се Motorola Edge 20 да се предлага с чипсет Snapdragon 778G, а Edge 20 Pro – със Snapdragon 870. Номерата на моделите бяха публикувани в сертификат на TENAA, който изброява устройствата XT2143-1 и XT2153-1.

Стандартният модел ще има три опции за съхранение – 6/8/12 GB оперативна и 128/256/512 GB вградена памет. Списъкът на TENAA потвърждава също и, че разделителната способност на основната камера ще е само 8 мегапиксела, а изображенията сочат общо три сензора. Очаква се Edge 20 да пристигне в пет цветови опции.

Новият флагман Edge 20 Pro ще има сходен дизайн, като основната разлика между двете устройства ще е квадратната леща на перископния сензор на гърба. Очаква се опциите за съхранение да останат същите и все още няма информация за камерите.

И двете устройства ще имат OLED дисплеи и специални бутони за Google Assistant. Китайските версии вероятно няма да имат опция за препрограмиране на тези бутони към конкретни приложения и няма да позволявата активирането на NFC за безконтактни плащания. Няма информация кога точно ще дебютират двата телефона, но най-вероятно това ще се случи скоро, след като те са преминали сертифициране.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *