post

В света на смартфоните последните две години ще бъдат запомнени с появата на първите устройства, разполагащи със сгъваеми екрани. След Huawei и Samsung, Motorola представи подобен много интересен модел, вдъхновен от легендарния дизайн на техния RAZR.

Смартфонът на компанията, собственост на Lenovo, предложи интересна концепция за компактно устройство и привлече вниманието на публиката. То вероятно е оправдало очакванията, защото стана ясно, че следващата версия на RAZR ще видим тази година.

В интервю един от мениджърите в компанията разкрива, че новата версия на модела ще се появи още през септември и той ще бъде доста осъвременен. В него ще са отстранени някои неща, които не се харесаха на не малко потребители от първото поколение на модела, а и смартфонът вече ще разполага с Qualcomm Snapdragon 765 с модем Snapdragon X52 5G, което автоматично означава, че Motorola Razr 2 ще поддържа петото поколение мобилни мрежи.

Освен това той ще има повече RAM памет – 8 GB, повече вградена памет – 16 GB, както и по-голям капацитет на батерията  – 2845 мАч. При камерите също ще има промяна. Новият RAZR ще е с 48-мегапикселова основна и 20 мегапикселова селфи камера, а операционната система ще е Android 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *