post

Фирмите, които управляват магазини или складови бази, вече могат да увеличат ползите от автоматичната идентификация на данни за онези работници, които не се нуждаят от пълнофункционален (и скъп) мобилен компютър от висок клас, благодарение на новия сканиращ терминал от серията MT2000 на Motorola.

Motorola MT2000 е надеждно и лесно за използване устройство, предназначено да рационализира бизнес операциите в малки и средни компании, където се изисква интензивно сканиране.

Съчетавайки опростеността на баркод четец и интелигентността на мобилен компютър, този мобилен терминал дава възможност за разчитане на 1D (линейни) и 2D баркодове, DPM (Direct Part Marking) и изображения, както и за въвеждане и преглед на данни благодарение на своите QVGA дисплей и 21-бутонна клавиатура. Софтуерът за устройствата от серия MT2000 е базиран на .Net платформата на Microsoft и работи под Windows CE 5.0 операционна система, което прави разработването и използването на нови приложения изключително лесно. Всички начини за свързване, които MT2000 предлага, осигуряват необходимата гъвкавост за удовлетворяване на разнообразните и постоянно променящи се нужди на бизнеса.

Терминалът има ергономичен, но същевременно – много здрав корпус, което го прави издръжлив на множество изпускания върху бетон от височина до 1,8 метра и на работа в силно запрашена или влажна среда. MT2000 е снабден с няколко идентификатора: звуков, светлинен (LED) и вибрационен, така че служителите да могат да получават адекватна обратна връзка за извършените операции, независимо от условията на работната среда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *