post

Производителят на телефони Micromax се завърна в индустрията в Индия през ноември 2020 година с IN Note 1. Сега компанията е готова да пусне неговия наследник, наречен Micromax IN Note 2 на 25 януари.

Micromax все още не е обявила подробните спецификации на IN Note 2, но благодарение на тийзърите, които публикува в социалните мрежи и промоционалната страница на устройството във Flipkart, вече имаме представа какво да очакваме от него.

IN Note 2 ще се захранва от Helio G95 SoC и ще разполага с 6.43 инчов AMOLED дисплей с перфорация в центъра за селфи камерата. Задният му панел ще е покрит с Dazzling Glass и ще има издатина за камерата, напомняща тази на Galaxy S21.

Телефонът ще разполага с четворна камера с 48 мегапикселов основен сензор, но не знаем размера на останалите три. Батерият на IN Note 2 все още не е потвърдена, но той ще се доставя с 30W зарядно, което ще я зарежда до 50% за 25 минути.

Останалите потвърдени спецификации на IN Note 2 включват 3.5 мм жак за слушалки, USB-C и странично монтиран скенер за пръстови отпечатъци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *