post

Logitech G днес обяви наличието на своята най-лека и бърза PRO геймърска мишка в розово.

Pink PRO X SUPERLIGHT идва с безжична технология LIGHTSPEED, HERO 25K сензор и силно усъвършенстван механичен дизайн. Моделът се превърна в новия еталон за най-елитните световни професионалисти в електронните спортове.

За да посрещне изискванията на състезателните игри, PRO X SUPERLIGHT беше проектирана с изключително внимание, за да може теглото да бъде намалено, а представянето подобрено. Мишката тежи само 63 грама и е почти 25% по-лека от стандартния модел PRO Wireless.
В допълнение, PRO X SUPERLIGHT има отзивчива 2,4 GHz LIGHTSPEED безжична технология за гладка игра и до 70 часа живот на батерията. Новата мишка има големи, невлияещи на придвижването PTFE крака с ниско триене, което осигурява недостижима прецизност, скорост и маневреност.
PRO X SUPERLIGHT е снабдена със сензор Logitech G HERO 25K с 25,600 DPI, първият в индустрията сензор за мишка, който може да проследи движения на разстояние по-малко от микрон — около 1/50та от дебелината на човешки косъм — без компромис с точността. Сензорът прави това без изглаждане и без отчитане на фалшиви и паразитни движения.
Сензорът HERO 25K използва интелигентно управление на консумацията на енергия и постоянно настройва скоростта на отчитане на изображения в зависимост от движението на мишката с цел намаляване на енергопотреблението. Дори при високи DPI, HERO е 10X по-ефективен от предишните сензори Logitech G.
Pink PRO X SUPERLIGHT е налична от 8-ми февруари на препоръчителна крайна цена от 310 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *