post

Logitech анонсира нова геймърска клавиатура, която ще замени популярния модел G11. Усъвършенстваният модел Logitech Gaming Keyboard G110 предоставя всичко необходимо, за да персонализирате играта си, да общувате по-ефективно и да изпълнявате сложни операции с лекота.

G110 има бутони с различна LED подсветка (синя или червена), за да ги различавате по-лесно в тъмна стая. Освен това, може да настроите до 36 отделни клавишни комбинации или сложни макроси за всяка игра с програмируемите G-бутони, както и да използвате MR бутона, за да записвате нови макроси в движение.

С вграденото USB аудио е лесно да се съюзявате с играчите от вашия отбор или да се обединявате срещу враговете по време на игра. През високоскоростния USB 2.0 хъб може да свържете любимите си геймърски устройства – мишки и друга периферия, директно към клавиатурата.

За да не напускате неволно играта, клавиатурата има опция за деактивиране на Windows/Context меню бутоните чрез специален game/desktop превключвател.

Новата геймърска клавиатура Logitech Gaming Keyboard G110 се очаква на пазара в Европа през януари 2010 г. на препоръчителна цена от €79.99 (156 лева).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *