post

 

 

  • Lenovo ThinkAgile MX1021, базиран на ThinkSystem SE350, овладява силата на Microsoft Azure Stack HCI, за да намали латентността и да анализира данните в точката, където те се генерират, осигурявайки сигурното им придвижване директно към центъра за данни или към Azure в публичния облак.
  • Решенията за съхранение ThinkSystem DM7100 ускоряват и защитават данните с интегрирани възможности на Microsoft Azure за облачно разпределено съхранение и мобилност на данни. Те са идеални за клиенти, използващи решения, базирани на Microsoft Azure, които се нуждаят от незабавен достъп до големи обеми чувствителни и критични за бизнеса им данни

 

 Групата на Lenovo за центрове за данни (Lenovo Data Center Group) разширява портфолиото си от IT инфраструктурни решения. Все повече компании въвеждат IoT решения и 5G технологии, което води до увеличение на свързаните устройства. Това на свой ред предизвиква генериране на оромно количество данни, които се анализират, съхраняват и управляват  от крайните  устройства до центъра за данни. За компаниите, които изграждат цялостни приложения с помощта на Microsoft Azure, новите ThinkAgile MX1021 и ThinkSystem DM7100 осигуряват валидирани решения за разпределено архивиране в облак.

 

„В момент, в който скоростта и гъвкавостта на процесите са критично важни за ежедневните бизнес дейности, нашите клиенти се нуждаят от по-мощни, по-сигурни и по-гъвкави решения”, коментира Камран Амини, вицепрезидент и генерален мениджър на отдела за Сървъри, Решения за Съхранение на Данни и Софтуерно-Дефинирана Решения в Lenovo DCG. „Технологичната инфраструктура на Lenovo е създадена с цел осигуряване на важни данни в реално време от крайните устройства към дейта центъра и към облака, което дава началото на една нова ера в обработката и добиването на информация, позволяваща на потребителите напълно да реализират потенциала на данните, с които разполагат”.

 

От крайните устройства до центъра за данни или до облака, Lenovo предлага разнообразие от нови решения, оптимизирани така, че клиентите да се възползват от възможностите да оползотворят данните си в търговията на дребно, производството, транспорта, здравеопазването и не само:

 

  • Lenovo ThinkAgile MX1021 използва Microsoft Azure Stack решения за хиперконвергирана инфраструктура ( HCI ), които позволяват на предприятията да преместят изчислителните процеси възможно най-близко до крайните устройства и да обработват данните, където те се генерират. За търговците на дребно, които искат да намалят загубите,  данните от анализа на клиентските нагласи могат да се анализират в реално време, което им позволява проактивно да се справят с предизвикателствата на бизнеса. В производството периферните сървъри могат да събират данни от сензори, позволявайки мониторинг в реално време. Това на свой ред увеличава ефективността и производителността на производствените мощности на предприятията. Чрез комбинацията на ThinkAgile MX1021 и Azure Stack Hub и Azure IoT Hub, организациите, работещи в сектора на здравеопазването, могат да разпределят медицински данни и да увеличават ефективността на своя клиничен, потребителски и оперативен анализ.

 

  • All-Flash Array и Hybrid Flash решенията за съхранение от бизнес клас на ThinkSystem DM7100 ускоряват критичните приложения с цялостна, от край до край, NVMe технология, осигурявайки интегрирана, сигурена хибридна облачена свързаност за Microsoft Azure и други доставчиците на публични облачни услуги. Осигуряването на All-Flash производителност с интегрирано разпределено съхранение на данни позволява на клиентите да използват приложения с Microsoft Azure, гарантирайки непрекъснато управление на данните независимо от местоположението. Потребителите също ще могат да запазят възможностите за редуциране на данни в облака с до 66%[1]. За търговците на дребно, подобрените показатели за транзакциите от All-Flash NVMe решение за съхранение на данни им позволяват да използват ефективно събраните данни – независимо дали става въпрос за управление на информация за запасите в реално време или ускоряване на електронната търговия чрез оптимизирано време за доставка. Имплементирането на NVMe технологията може да подобри скоростта на анализ на данните с до 30%[2], като им осигури конкурентно предимство на пазара. С бума на данни и нуждата от вземане на решения в реално време, индустрии като производството и здравеопазването се нуждаят от оптимизирани подходи, за да могат да обслужват клиентите си по-добре.  DM7100 със значително по-бързата си работа и безпроблемна облачна интеграция е решението, който даде тласък на вашият бизнес.

 

“Новите тенденции и иновации в бизнеса все повече зависят от анализа на данните при крайните утсройства и ефективното съхранение на данните в облака”, коментира Talal Alqinawi Senior Director Azure Marketing от Microsoft. „Ето защо си сътрудничим с партньори като Lenovo и работим заедно, за да осигурим Microsoft Azure Stack HCI върху пригодена за тежки условия и компактна ThinkAgile изчислителна платформа в комбинация с Lenovo ThinkSystem DM Series All-Flash Storage за разпределено архивиране в облак на Azure”.

 

Новата информация и иновациите за бизнеса все повече зависят от анализирането на данни в непосредствена близост до крайните устройства и ефикасното съхраняване на данни в облака

 

Всички продукти са защитени от Lenovo ThinkShield и се предлагат чрез Lenovo TruScale, центърът за данни, където се заплаща толкова колкото се използва. За повече информация, посетете www.lenovoxperience.com.

[1] https://en.resources.lenovo.com/thinksystem-dm-all-flash/data-efficiency-guarantee

[2] DM7100 = 210K OLTP IOPs vs. DM7000 = 165K OLTP IOPs ≈ 30% increase in performance

Тагове / Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *