post

Българската технологична компания Jar Computers пусна на пазара у нас най-новите цветни свързани LED принтери на японския производител Brother. Моделите впечатляват с редица иновации, интегрирани в тях. Същевременно тяхната достъпна цена ги прави особено подходящи за домове, както и офиси на малки и средни фирми.

Новата гама LED принтери включва моделите Brother HL-L3220CW, Brother DCP-L3520CDW, Brother DCP-L3560CDW, както и Brother MFC-L3740CDW, всеки от които има различни предимства и възможности. Те се отличават с безшумна работа и никакъв компромис с качеството и скоростта на печат. Всеки модел може да отпечатва до 26 пълноцветни страници в минута, разполага с автоматичен двустранен печат, с капацитет за хартия от 250 листа.

Благодарение на вграденото автоматично подаващо устройство за документи (ADF), потребителите могат лесно да изпълняват множество задачи без прекъсване. Принтерите се отличават с повишен капацитет на тонер касетите, което дава възможност за по-голям обем на печата и съответно – намалява честотата на подмяна.

За да защитят конфиденциалната информация, както и да отговорят на непрекъснато развиващото се законодателство за неприкосновеността на личния живот и сигурността на данните, устройствата на Brother предлагат най-новите индустриални стандарти за сигурност. Тристепенната защита на ниво устройство, мрежа и документ предлага допълнително спокойствие и гарантира, че неприкосновеността се поддържа на всеки етап.

Новите цветни безжични устройства предлагат на потребителите редица възможности за свързване, включително гигабитов Ethernet, 5GHz WiFi, както и поддръжка на USB. Те могат да се управляват от всякъде – в офиса или в движение с помощта на мобилно приложение. Опцията за USB свързаност позволява бърз и директен печат, позволявайки на потребителите да отпечатват документи директно от USB устройство, без нуждата от компютър.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *