post

Довечера Apple ще представи новата серия iPhone 15. Феновете на марката с нетърпение очакват събитието, което ще се състои в 20 часа българско време, а един от въпросите около новите устройства е и новата им цена, за което вече се чуха множество слухове.

Предполага се, че iPhone 15 Pro и 15 Pro Max ще поскъпнат тази година. Това се дълиж на новите премиум функции и материали, които са използвани в тях – титаниева рамка, усъвършенствани камери и повече памет, твърдят слуховете.

Всичко това ще направи iPhone 15 Pro с около 100 долара по-скъп от своя предшественик. Същевременно се увеличава и цената между базовия и топ модела в серията. Според журналиста Марк Гърман, тазгодишното поколение iPhone ще продълиж да стимулира нарастването на приходите на Apple, именно благодарение на покачването на цената на двата Pro модела, които са и по-популярни на пазара.

Гърман добавя, че подобренията, които устройствата ще претърпят, ще оправдаят разликата в цената от близо 200 до 300 долара между iPhone 15 и 15 Pro/Pro Max. Все пак дали това е така, ще научим след броени часове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *