post

Новият клип на EverythingApplePro предлага поредица от слухове за това, което можем да очакваме от тазгодишния iPhone 13. Видеото цитира ексклузивни подробности, посочени от Макс Вайнбах, който твърди, че устройството ще има always-on дисплей и малки подобрения в дизайна.

В него се описват и някои подробности за Apple Watch 7, като това, че мониторингът на глюкоза няма да е готов да дебютира тази година, аккто гласяха някои предишни слухове:

Цялостните промени в дизайна ще са минимални, матовият гръб на iPhone 13 ще бъде усъвършенстван, така че да е текстуриран и да позволява по-добър захват. Клипът потвърждава и слуховете, че iPhone 13 Pro ще се отличава със същата висока честота на опресняване от 120 Hz с ProMotion технология, като iPad Pro.

Apple ще използва LTPO технологията, за да предостави always-on дисплей, подобен на този на Apple Watch. Така зарядът на батерията ще е винаги видим, а съобщенията ще се поазват в лента с икони. Интересното е, че при получаване на известие, дисплеят няма да светва изцяло, а ще е затъмнен с фокус върху съобщението.

Други любопитни подробности са, че iPhone 13 ще се отличава с подобрен ултра широк обектив, преминаващ от 6 към 5 части и ще поддържа заснемане на клипове в портретен режим, нещо върху което Apple работи от доста време. iPhone 13 ще разполага с по-голям набор от магнити за технологията MagSafe и нови функции за астрофотография, които ще позволяват заснемането на звезди в небето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *