post

TAG Heuer, Intel и Google обединиха сили, за да създадат първия по рода си часовник, съчетаващ лукса и smart – функциите на съвременните wearable – технологии. Моделът беше представен преди броени часове в Ню Йорк от Жан-Клод Биве, изпълнителен директор на TAG Heuer и президент на дивизията за часовници на LVMH Group, Браян Крзанич, главен изпълнителен директор на Intel Corporation и Дейвид Сингълтън, вицепрезидент на Инженеринговия отдел за Android в Google.

Устройството се нарича TAG Heuer Connected и представлява модерен, луксозен продукт, който носи историята и дизайна на традиционния швейцарски часовник. Той е въплътил в себе си повече от 150 години от швейцарския опит и бъдещето на свързания свят.

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED 2015 HDЦиферблатът и стрелките на новия модел изглеждат традиционни, но с партньорски приложения показани вътре на три различни места на хронографския циферблат на 12, 6 и 9 часа. Ако носителят иска да се потопи дълбоко в едно от приложенията, може просто да докосне въпросното място, за да се отвори, и да взаимодейства с приложението в режим на цял екран.

Intel проектира интелигентността вътре в часовника, за да оптимизира производителността му и да позволи множество възможности за свързване, включително аудио стрийминг, докато Bluetooth и Wi-Fi позволяват на потребителите да се възползват от цялата гама от функции, предлагани от операционната система Android Wear, дори и без връзка с телефона. TAG Heuer Connected разполага още с вграден микрофон за гласов контрол и сапфирен сензорен екран, рейтингът му за водоустройчивост е IP67.

Автор: Владимир Василев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *