post

Digital Chat Station пусна някои подробности за новия сгъваем модел Honor V Purse. Според него устройството има дебелина и тегло, подобни на стандартен смартфон.

Твърди се, че V Purse има голям 2К дисплей с резолюция 2348 х 2016 пиксела и функция за бързо зареждане 35 W. Устройството разполага с чипсет Snapdragon 778G, а компанията се готви да го пусне на пазара скоро.

Въпреки че Honor направи преглед на V Purse по време на IFA 2023, подробностите за телефона останаха в тайна. Главният изпълнителен директор Zhao Ming спомена, че той е с дебелина под 9 мм, а друга негова интересна характеристика е екранът, който работи когато е сгънат и показва динамично съдържание. С правилните аксесоари, устройството имитира успешно модна дамска чантичка, но компанията се е погрижила за неговата издръжливост с нова панта, която издържа впечатляващите 400 000 сгъвания.

Официалната премиера на Honor V Purse на китайския пазар е насрочена за 19 септември, когато ще разберем и повече подробности за характеристиките му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *