post

Дългоочакваният първи трейлър на екранизацията на хитовата игра “The Last of Us” вече е факт. Клипът, който продължава малко повече от минута и половина, включва някои от най-запомнящите се моменти от заглавието (което наскоро получи римейк за PS5) от 2013 година.

Припомняме, че в края на август HBO пусна кратко видео от сериала, в който участват Педро Паскал (“Наркос”, “Мандалорецът”.) в ролята на Джоел и Бела Рамзи (“Игра на тронове”, “Тъмните му материи”) като Ели. Сега обаче феновете могат да видят част от екшъна, който ги очаква в екранизацията на “The Last of Us”.

Действието в сериала, който се очаква да излезе през следващата година, се развива двадесет години след разрушаването на съвременната цивилизация от смъртоносна зараза. Хората са загубили човешкия си облик и са се превърнали в кръвожадни чудовища.

На този фон контрабандистът Джоел получава отговорната задача да изведе малката Ели извън специалната зона за карантина, в която е наложен жесток режим. И за двамата предстои напрегнато пътешествие, в което трябва да разчитат един на друг и да се борят за своето оцеляване.

Очевидно HBO възлага големи надежди на сериала. Въпреки че все още няма конкретна дата за неговото излизане, се знае, че “The Last of Us” ще има премиера по HBO и HBO Max в началото на 2023 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *