post

Въпреки че е едва средата на август, Google изненада потребителите на Pixel с Android 13. За тези с Pixel 6, актуализацията ще подобри работата на сензора за пръстови отпечатъци под дисплея, който беше по-бавен с Android 12.

Другите нови функции включват актуализиран медиен плейър с обложки на албумите. Приложенията могат да бъдат персонализирани по цвят и тема. Иконите на тези от трети страни ще съответстват на цвета и нюанса на тапета. Освен това ще имате повече контрол върху информацията, до която приложениета могат или не могат да имат достъп, включително определени снимки, клипове и историята на клипборда.

Android 13 позволява на потребитеилте да деактивират двуредовия часовник, който се появява когато няма известия и да го преместят в горния ляв ъгъл. Интелигентните домашни устройства вече могат да се управляват от заключения екран, след като включите съответните функции от настройките.

Android 13 пристига за потребителите с Pixel 4 и по-нови модели. Предстоящите Pixel 7 и 7 Pro ще пристигнат директно с новата операционна система.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *