post

OnLeaks обедини усилията си с MySmartPricе, за да предложи 360 гродусов клип на бъдещите Samsung Galaxy A5 и A7. Той показва двете устройства от всички ъгли, за да можем да видим тънките рамки на дисплея, подобни на тези на S8 и Note 8.

Слуховет предполагат, че A5 ще бъде с 5.5 инчов Full HD дисплей, а A7 – с 6 инчов, но с една и съща резолюция. Освен размерите на дисплея, двата модела ще бъдат много сходни като характеристики и външен вид. Те ще притежават процесор Exynos 7885 и 4GB оперативна памет, а за някои пазари – Snapdragon 660. И двата смартфона ще имат двойна предна камера и 32 GB памет за съхранение и ще са защитени срещу вода и прах със сертификат IP68. Гласовият асистент Bixby се очаква също да присъства, въпреки че няма отделен бутон за целта, а операционната система ще бъде Android 7.1.1, като ще да бъде обновена до Oreo по някое време.

Galaxy A5 и A7 са две интересни устройства от гледна точка на дизайна, тъй като се позиционират в средния клас и най-веротно ще бъдат представени в началото на следващата година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *