post

Геймърската индустрия извървя дълъг път. От простия си двуизмерен дебют през 1970-те и 80-те, тя следваше темповете на бързо развитие на дигиталните технологии, за да се превърне не само във форма на забавление, но в истински потапящо сетивно изживяване с уникално силни проявления. В резултат на това съвременните играчи очакват марка, която може да отрази многообразието на техните вкусове и желания, и цени тяхната идентичност. В този дух, MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors с вълнение обяви появата на Evnia.

Един глас за всички
Думата Evnia (Greek: Εύνοια) съдържа eu (добро) и nous (съзнание), което буквално означава “добро съзнание” и “умно мислене”. Evnia като дума се използва за изразяване на интерес към това някой или нещо да бъде подкрепен и защитен. Често е използвана и в контекст на късмет. Всеки може да бъде геймър и Evnia, вярна на името си, подкрепя радостта от играта за всички.
Дефиницията за модерен геймър е по-разнообразна от всякога. Със сигурност, обаче, стереотипът, че игрите са само за тийнейджъри, все още е на мода. Нуждата от приятелско общество изисква марка, която може да прегърне всеки играч и да го накара да се чувства част от групата. Още от своя уникален дизайна Evnia се отличава от тълпата от агресивни модели, които залагат само на характеристиките и връща радостта и забавлението от игрите като запазва емоционалните предимства в своето сърце.
„Philips Monitors вярва, че радостта от игрите трябва да бъде достъпна за всеки. Нашата цел с Evnia е да осигури на съвременните играчи, в цялото им разнообразие, монитори и аксесоари, от които се нуждаят, за да получат максимум наслада от всяка игрова сесия по отношение на производителност, графика и цялостно преживяване. Evnia отговаря на името си, защото насърчава играчите да изразят истинската си същност и да се свържат с изначалната цел на игрите.” -Xeni Bairaktari, Глобален маркетинг лидер и Старши продуктов мениджър EU в MMD Monitors & Display.
Гамата Evnia отразява своята мантра: „Преоткриване на правилата”. Далеч от познатия геймърски стереотип, Evnia добавя свежест, премиум усещане и елегантност към рецептата. Със своята Ambiglow подсветка, тя дава приоритет на емоционалните ползи, както и на техническите предимства. Изтънченият дизайн пасва на всяка среда, защото е перфектно допълнение към интериора и обзавеждането на хората, играещи понякога за забавление, както и на истинските PC ентусиасти.
Първият наличен модел: Philips Evnia 34M2C7600MV

Мониторите Philips Evnia са сбъднатата мечта на всеки геймър. Стилният дизайн на гамата ще пасне на всеки интериор, а голямата площ на дисплеите приканва геймъра да се потопи в играта. Първият модел Evnia, който ще бъде пуснат – извитият Philips Evnia 34M2C7600MV – гарантира подобно на кино преживяване с UltraWide Quad HD 3440 x 1440 резолюцията и HDR 1400. Mini-LED подсветката на монитора с 1,152 зони позволява подобрен контрол и контрастно съотношение за по-дълбоки черни и по-ярки светли тонове. Ambiglow също допринася за цялостното потапяне в играта. Визуалното представяне е допълнено от геймърските му възможности – със 165Hz честота на опресняване, ултра малко закъснение на входния сигнал и Adaptive-Sync дори най-динамичните екшън заглавия ще бъдат гладки и плавни.
Комфортът винаги е приоритет за Philips Monitors и гамата Evnia не прави изключение. Philips Evnia 34M2C7600MV предлага отлична гъвкавост и богата свързаност с USB-C портове, както и KVM настройваща се по височина стойка, за да се адаптира към предпочитанията на потребителя и да предложи игрови сесии, които са удоволствие за ума и тялото.
Серията от монитори Evnia в бъдеще ще получи разширение под формата на производителни модели като: 42M2N8900 (42” OLED плосък екран), 34M2C8600 (34” QD OLED извит екран) и 27M2C5500W (27” VA извит екран). Предложенията ще бъдат допълнени с иновативни и стилни аксесоари като: две клавиатури (SPK8508 и SPK8708), две мишки (SPK9508 и SPK9708), два хедсета (TAG5208 и TAG7208) и една подложка за мишка (SPL7508).
Включете се в новата ера в гейминга!
Цени и наличност
Philips Evnia 34M2C7600MV ще бъде наличен за покупка от декември на цена от 4055 лв. с ДДС.
Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 и 27M2C5500W ще бъдат налични от средата на януари. Цените са съответно 3840 лв., 3624 лв. и 1135 лв. с ДДС. Всички аксесоари ще бъдат налични след юни 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *