post

След финализиране на сливането си и с подкрепата на паневропейската компания за частни капиталови инвестиции Silverfleet Capital, експертите по дигитална трансформация ec4u и BULPROS стартират следващата фаза от съвместното си развитие под новото име DIGITALL.

 

Компанията, която разполага с повече от 1400 служители в 25 офиса в 11 държави, предлага пълна гама от дигитални облачни решения, включително за киберсигурност, миграция и управлявани услуги за критичните бизнес процеси в сферата на маркетинга, продажбите, обслужването и електронната търговия през целия жизнен цикъл на клиента.

 

DIGITALL ще бъде ръководена от доказалия се управленски екип – Ивайло Славов като главен изпълнителен директор и Давид Лау като главен оперативен директор, които са оглавявали двете  предшестващи компании и ще продължат да притежават значителни дялове в новосъздадената организация.

 

Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на DIGITALL, коментира: “Наистина се гордея с тази нова крачка в развитието ни и създаването на DIGITALL. Очаквам заедно с мениджърския екип да поведем компанията към по-нататъшен растеж. Новият бранд сигнализира ясния ни ангажимент да предложим следващото поколение клиентско преживяване по пътя на дигиталната трансформация.“

 

Давид Лау, главен оперативен директор на DIGITALL, добавя: “Това е вълнуващ момент и следващата логична стъпка за мен и за целия ни екип. Целта ни е значителен търговски и регионален растеж, тъй като обединяваме усилията си и отваряме нова глава под марката DIGITALL за нашата общност – служители, клиенти и партньори. С нашите иновативни бизнес и технологични предложения, силната ни клиентска база и ясното ни позициониране на обещаващия дигитален пазар съм напълно убеден, че разполагаме с ключовите съставки за бъдещ успех и ще се превърнем в един от най-значимите дигитални играчи на пазара.”

 

Ръководният екип ще бъде подкрепен в рамките на Консултативния съвет от лидери в бранша със задълбочен и допълващ се опит в сектора. Към Консултативния съвет се присъединяват Хамид Акаван, който има богат опит в сектора от работата си като главен изпълнителен директор и главен оперативен директор на T-Mobile и Deutsche Telekom AG; експертът в областта на дигиталните услуги Грегор Бийлер, който е бил в надзорните съвети на няколко водещи IT компании, както и в управленския екип на Microsoft; и експертът в областта на киберсигурността Франк Бранденбург, който има двадесет и осем години опит в продажбите, маркетинга, бизнес развитието и финансовия мениджмънт, включително като глобален главен оперативен директор на NTT Security. Партньорите от Silverfleet Capital – д-р Кристиан Зюс и Йоахим Браун също се присъединяват към Консултативния съвет.

 

“Бързият темп на технологичния напредък оказва влияние върху всички индустрии, създавайки отлични възможности за DIGITALL като лидер в областта на трансформацията да подкрепи клиентите ни в тяхното дигитално пътуване.” отбеляза председателят на Консултативния съвет на DIGITALL Хамид Акаван. “Нашата стратегия за растеж на DIGITALL е проста – измерваме успеха си чрез успеха на нашите клиенти.”

 

“Бизнесът с облачни платформи е изключително привлекателен и динамичен”, добави Грегор Бийлер, член на Консултативния съвет. “Радвам се, че имам възможността да помогна на компанията да разгърне пълния си потенциал.”

 

“Впечатлен съм от мениджърския екип и плановете му за бъдещето”, казва Франк Бранденбург, член на Консултативния съвет. “Ребрандирането е още едно ясно доказателство за амбициите на компанията.”

 

Д-р Кристиан Зюс и Йоахим Браун, партньори в Silverfleet Capital, коментират: “DIGITALL вече има няколко стратегически партньорства с водещи играчи в областта на дигиталните платформи. Очакваме с нетърпение да помогнем на компанията да проучи допълнителни области за сътрудничество и разширяване.”

 

Консултанти по финализирането на сделката за BULPROS и ec4u бяха Глайс Луц (Право), Карастоянов, Митков & Сътрудници (Право), Драган Маноев (Консултантски услуги), Fuchsbrunner & Koll. (Правни услуги) и Finance Advisory GmbH & Co. KG (Консултантски услуги).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *