post

Датската компания Bang & Olufsen обяви новите безжични слушалки Beoplay EQ. Те са едни от първите й модели в тази гама, които включват Active Noise Cancellation и предлагат подобрен дизайн и дълъг живот на батерията.

Калъфът поддържа както кабелно зареждане чрез USB-C порт, така и безжично Qi. Слушалките и кутийката изглеждат много подобно на Samsung Galaxy Buds и са доста сходни по размер. Те имат малък профил и ергономично прилягане и се побират във всеки джоб и чанта.

Beoplay EQ предлагат до 20 часа използване с оригиналния калъф. Захранват се от 6.88 електро-динамичен драйвер и разполагат с по три микрофона на всяка слушалка. Предлагат и активно шумоподтискане и лесно разпознаване и улавяне на гласове, което се възползва от шестте микрофона.

Слушалките са настроени и калибрирани от B&O и имат корпус от анодизиран алуминий. Според компанията издържат до 6.5 часа с едно зареждане с включен ANC, 20 часа при използване на кутийката и 2 часа след само 20 минути зареждане.

Те поддържат адаптивни кодове aptX и се предлагат с Bluetooth 5.2. Процесът на настройка също е опростен както за Android устройства, така и за iOS, благодарение на поддръжката на Microsoft Swift Pair и Made for iPhone. B&O Beoplay EQ вече са нилични в Китай и Япония и ще станат достъпни в цял свят на 19 август, а цената им е 399 долара. Цветовете, в които се предлагат са черно и пясъчно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *