post

ASUS Zenfone 8 Mini се появи в Geekbench точно преди дебюта си. Компанията работи върху конкурент на iPhone 12 mini, стана ясно от слуховете, а наскоро се появиха и подробности за него.

Номерът на модела е ASUS_I006D/ASUS_ZS590KS. Той ще работи със Snapdragon 888, по данни на Geekbench. Това потвърждава слуховете за плановете на компанията да се конкурира с мини-предложението на Apple.

В списъка се споменава Iahaina и базова честота от 1.80 GНz, а що се отнася до резултатите, устройството отбелязва 1121 и 3662 съответно в едноядрените и многоядрени тестове. Освен това данните разкриват, че ще е оборудвано с 16 GB оперативна памет, но при старта му може да бъдат добавени и конфигурации с повече RAM.

В приложението на ASUS PixelMaster Camera имаше препратки към Mini и Flip, но впоследствие се оказа, че това може да е и един и същ телефон. Той може да разполага с 5.92 инчов OLED дисплей, което ще го направи един от най-компактните Android флагмани на пазара. Най-вероятно ще предложи и 120 Hz честота на опресняване и разделителна способност HD+.

Що се отнася до камерата, говори се, че ще има два сензора – 64 мегапикселовият Sony IMX686 и нов Sony IMX663. Освен това ASUS Zenfone 8 Mini най-вероятно ще предложи 30 W бързо зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *