post
  • Най-ефективната консултантска компания в България и голяма световна агенция потвърдиха стратегическото си партньорство
  • APRA обединява усилията си с реномираната международна фирма CD Global Associates
  • CD|APRA ще подпомага компании, които имат за цел да навлязат на Балканите, както и ще съдейства на бизнеси, политици и процеси в региона
  • Екипът ще работи по целия свят, предлагайки стратегически съвети и опит в различни кампании
  • Този ход показва стратегическата роля на Балканите през годините, които предстоят

 

Джойнтвенчърът CD|APRA обединява стратегически APRA и CD Global Associates, които имат сериозен опит в провеждането на политически кампании, връзки с обществеността и изготвянето и имплементирането на стратегии.

APRA е доказано ефективна комуникационна консултантска компания, която работи с големи корпоративни структури, политически партии и неправителствени организации. Тя разполага с огромен екип от опитни професионалисти в своите 8 офиса на Балканите.

CD Global Associates е специализирана в международните отношения, връзките с обществеността и правителствени комуникации, както и създаването на политики. Воден от Дейн Уотърс, екипът е работил по политически и комуникационни кампании на всеки континент.

CD|APRA ще предлага на клиентите си стратегически консултации от офисите си из цяла континентална Европа, Лондон, Вашингтон, Ливан и Африка. Като експерти в провеждането на кампании, CD|APRA ще работи с тях за идентифициране на печеливши стратегии. Екипът ще използва проучвания на световно ниво, дигитална експертиза, правителствен и медиен опит.

„В тези времена на несигурност е по-важно от всякога да изградим взаимоотношения, които продължават да свързват света.“, коментира Томислав Цолов, старши партньор в новото дружество.

„CD|APRA събира най-добрите таланти от различни части на света с една основна цел: да разработим печеливши стратегии за нашите клиенти, в зависимост от техните нужди. Това партньорство подчертава колко се е развил регионът през последното десетилетие. Нашата работа е забелязана и очакваме с нетърпение по-голям растеж и сериозни възможности през следващото десетилетие.“, допълни той.

„CD|APRA обединява екип, който е работил на всеки континент. От водене на президентски кампании, кампании за министър-председател и референдуми, както и други политически кампании, издигане на реномето на компании в международни медии до организиране на огромни телевизионни събития, нашият екип има ненадминат опит с връзки по целия свят. Нашата цел ще бъде да решаваме сложни проблеми, независимо от това къде се намират те, като създаваме печеливши стратегии за нашите клиенти.“, каза вторият старши партньор в компанията Дейн Уотърс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *