post

Според последните слухове следващото поколение Apple Watch може да разполага с двустранни чипове, което ще освободи повече пространство за други хардуерни компоненти и по-голяма батерия.

Всъщност Apple Watch става все по-добър и по-добър с всяка следваща генерация, към която се добавят по-усъвършенствани функции. Според DigiTimes Apple Watch Series 7 ще се възползва от нова технология за двустранни чипове, което ще позволи миниатюризацията им и по-ефективното използване на вътрешното пространство.

ASE Technology също потвърди двустранния System-in-Package (SiP) на своя сайт, което означава, че вероятно той е много близо до въвеждане в новите часовници на компанията.

Освен това се говори, че Apple Watch ще бъде добавена технология за мониторинг на кръвната захар, но това най-вероятно няма да се случи тази година. Очаква се през септември да видим часовници с нов дизайн, плоски ръбове, потенциално същия размер дисплей, по-голяма батерия и възможност за измерване на нивото на алкохол в кръвта.

Въпреки, че все още няма официална дата за премиерата на Apple Watch Series 7, най-вероятно той ще дебютира в средата на септември, заедно с новата серия iPhone и ще се предлага в магазините в кроя на същия ммесец. Що се отнася до цената, най-вероятно тя ще е същата като тази на текущата серия 6 и ще започва от 399 долара за стандартната 40 мм версия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *