post

Ако ви харесва дизайна на новите iMac, може би ще се зарадвате да научите, че Apple планира да оцвети и следващите MacBook Air. Седемте цветови нюанса бележат радикално отклонение от дългогодишното скучно сиво, но и са препратка към ярките дизайни от миналото на компанията.

Според последните слухове следващата линия, която ще се радва на приятните нюанси е MacBook. Художникът Паркър Ортолани публикува рендери, които показват как ще изглеждат MacBook Air 2021, но всъщност информацията идва от Джон Просър.

Инсайдерът твърди в свой клип, че информацията идва от същия източник, който беше подсказал новите цветове за iMac. В нея се споменава, че машините ще се насочени към “средния потребител”, възоснова на което Просър предполага, че става въпрос за по-евтиния MacBook Air, но има възможност и компанията да планира изцяло нов MacBook. Може би ще се сбъднат слуховете за 12 инчова машина.

Ако тези нови лаптопи пристигнат и с новия чип М2, те ще са супер впечатляващи както отвън, така и отвътре. Всъщност М1 вече спечели критиците със своята бързина, производителност и ефективност, а неговият наследник със сигурност ще направи още една крачка напред.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *