post

Почти непосредствено след пускането на новата серия iPhone 15 на пазара, се появиха и първите слухове за моделите, които ще видим следващата година. А един от тях, който не чуваме за пръв път гласи, че Apple се кани да замени Pro Max с Ultra.

Всъщност промяната на името няма да е само с рекламна цел. Някои източници предполагат, че iPhone 16 Ultra ще има три компактни модула на камерата, които ще са съвместими с очилата Vision Pro и ще могат да заснемат съдържание с добавена реалност на съвсем ново ниво.

Стандартният iPhone 16 ще предложи 120 Hz честота на опресняване и нова функция за превключване към “millimeter wave mode”, която ще пести батерия.

Другото, което привлича внимание е предполагаемият “View Button” на iPhone 16 Pro, който ще работи подобно на лентата за преглед на Microsoft, използвана в Surface Duo 2, но ще е и физически бутон.

Други слухове сочат, че серията iPhone 16 ще използва полупроводникови бутони като част от естетиката, но и от функционалността. Очаква се Pro версията да получи 6.3” дисплей и впечатляващи подобрения на камерата, сред които 48 МР основен сензор и 5х полипризма телефото.

Разбира се всичко това все още са само слухове, но както вече видяхме те в повечето случаи се сбъдват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *