post

Apple ще добави нов жълт нюанс в гамата iPhone 14, твърди MacOtakara. Според доклада, цветът е предназначен за iPhone 14 и 14 Plus и ще бъде представен тази пролет.

MacRumors добавя, че множество източници са потвърдили, че PR екипът на Apple планира продуктов брифинг тази седмица, който може да е свързан с новата цветова опция, но и може да е за нещо съвсем различно.

Добавянето на нови цветове не е нещо необичайно за гигнта. Така Apple увеличава продажбите и привлича медийно внимание. Миналата година компанията добави нов зелен нюанс за серията iPhone 13, а през април 2021 направи същото с iPhone 12 и 12 mini, които блеснаха във виолетово.

Настоящите цветови опции за iPhone 14 и 14 Plus включват синьо, лилаво, черно, сребристо и червено, докато iPhone 14 Pro и 14 Pro Max се предлагат в лилаво, златисто, сребристо и черно. Не е ясно дали те ще получат новата разцветка.

Твърди се още, че предстоящият iPhone 15 Pro, който ще дебютира през септември, ще предложи още по-наситен червен цвят, който за разлика от Product RED ще е по-тъмен и приглушен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *