post

Apple излъчи онлайн своето дългоочаквано есенно събитие, по време на което феновете видяха новите модели смартфони от серията iPhone 13, Apple Watch Series 7 и два нови таблета – iPad mini и iPad 9-то поколение.

Събитието започна с представянето на новия iPad, който предлага актуализиран процесор A13 Bionic, функцията Center Stage, True tone, удвоено съхранение и др. Цената му започва от 329 долара, но за съжаление таблетът е със същия дизайн, като своя предшественик от миналата година. Сега обаче той ще поддържа второто поколение Apple Pencil и първото поколение Smart Keyboard. Предварителните поръчки стартират този петък, а доставките на 24 септември.

За разлика от него, iPad mini получава пълен редизайн, нов процесор A15 Bionic и изцяло ново шаси с по-тънки рамки и без хоум бутон. Това го доближава повече до iPad Air и M1 iPad Pro.

Компанията обяви, че Fitness+ ще получи нови тренировки, ръководена медитация и разширена наличност за още 15 държави, сред които Австрия, Бразилия, Колумбия, Франция, Германия, Индонезия, Италия, Малайзия, Мексико, Португалия, Русия, Саудитска Арабия, Испания, Швейцария и ОАЕ. Програмата ще се предлага на английски със субтитри на 6 езика, така че повече хора да могат да пробват тренировките, водени от разнообразен и приобщаващ екип треньори, чийто подход е съобразен с всяко тяло и ниво на фитнес.

След това дебютира Apple Watch Series 7, който не донесе голяма промяна в дизайна, но идва с по-добра издръжливост, по-бързо зареждане, нови цветове, по-голям екран и др.

Накрая дойде време и за най-очакваните устройства от серията iPhone 13. Виниловият модел се отличава с по-малък прорез, чип A15 Bionic, подобрен дисплей, по-мощна система с двойна камера и изискан нов кинематографичен режим за снимане. iPhone 13 Pro разполага със същия Super Retina XSR дисплей, но с ProMotion и 120 Hz честота на опресняване. Има и множество подобрения за мобилната фотография, включително нов макро режим, опция за съхранение 1ТВ и нови цветове. Двата основни модела са придружени от iPhone 13 mini и iPhone 13 Pro Max. И четирите модела имат подобрено 5G покритие, но не пристигнаха с очакваната сателитна връзка, както твърдяха последните слухове. Всички те ще са налични за поръчка от този петък, а доставките ще стартират на 24 септември.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *