post

Специалистът при дисплеите AOC обявява разширеното спонсорство на G2 Esports – една от най-успешните и награждавани организации по електронни спортове в света.

AOC и G2 Esports решиха да разширят много успешното си сътрудничество, което датира от януари 2018 г. AOC е една от водещите марки за монитори за електронни спортове и състезателен гейминг и подсигурява тренировъчните съоръжения на G2 с технологии от последно поколение. Това гарантира на отбора висока прецизност и представяне, и в тренировките, и в състезанията. Сътрудничеството даде резултат и под формата на специална, „подписана“ серия геймърски монитор, който беше създаден за отбора и феновете на G2.

G2 многократно са се доказвали като едно от основните имена в електронните спортове и съвсем наскоро се класираха втори в тазгодишния League of Legends World Championship. G2 бележат успехи и в CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Playerunknown’s Battlegrounds. Членовете на G2 неминуемо са сред първите в света след създаването на тима през 2013 г.

„За G2 е огромна чест да има такива силни партньори на своя страна, включително AOC. Техният принос ни позволи да направим това, което правим най-добре – да печелим трофеи със стил. Нищо от това нямаше да бъде възможно без тяхната подкрепа и фантастично оборудване. 2020 ще бъде вълнуваща година за феновете на G2 и съм развълнуван, че AOC ще бъде с нас, помагайки ни да постигнем величие с тяхната най-модерна технология”, каза Carlos Rodríguez, CEO на G2 Esports.

Всички сегашни PC тимове и инфлуенсъри на G2 ще бъдат снабдени с високопроизводителни геймърски монитори, като например AOC AGON AG251FZ, а тяхната обратна връзка ще помогне за по-нататъшно усъвършенстване на върховите модели на AOC. Това ще подобри преживяването за играчите на G2 Esports, инфлуенсърите, създателите на съдържание и феновете като им помогне да получат позитивите на това сътрудничество. В допълнение на тези технически предимства AOC и G2 ще си партнират при участията на събития, турнири, създаването на брандирани подаръци и в цяла плеяда от други вълнуващи събития, планирани за следващата година.

„Развълнувани сме да продължим да подкрепяме такава забележителна организация. G2 доказаха за пореден път своята сила в турнира League of Legends Worlds 2019”, каза Щефан Зомер, Директор Маркетинг & Бизнес управление в AOC International Europe. „Това спонсорство ни вдъхнови и помогна да идентифицираме какво наистина искат професионалните играчи от своя монитор, което означава, че ще можем да осигурим последните иновации на този изключителен отбор. Въодушевени сме от това, което предстои в бъдеще и от надграждането на това, което вече постигнахме заедно.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *