post

AMD ще даде старт на предстоящата конференция Embedded World 2024 с встъпителна реч за отключване на потенциала на AI на в периферните системи. Събитието ще се проведе в Нюрнберг, Германия, от 9 до 11 април. Освен това AMD ще представи продукти от следващо поколение и ще демонстрира най-новите си решения за вградени системи, приложими в най-различни области.

Програмно слово:

  • Салил Радже, старши вицепрезидент и управител на Adaptive & Embedded Computing Group в AMD ще изнесе основна презентация, озаглавена AI в периферните устройства: Отключване на потенциала на AI приложенията, на 9 април в 10:10 сутринта в зала Токио.

Брифинги и демонстрации:

Експерти от AMD ще бъдат на щанда на компанията (Щанд #5-111, Зала 5), за да обсъдят най-новите продукти на AMD и конкретните възможности за тяхното приложение. 

 На щанда ще бъдат проведени следните демонстрации:

  • Интелигентност с един чип: Демонстрацията ще покаже Versal адаптивна SoC, представляваща едночипово решение за цялостно ускорение на AI приложения.
  • Интелигентни периферни системи: Демонстрацията ще включва AMD AI енджини за високопроизводителни периферни системи, като ще покаже стокова инвентаризация на плодове с помощта на ускорено разпознаване и машинно обучение.
  • Embedded+ за машинно зрение: Демонстрацията ще покаже камера за фабрична автоматизация, свързана към компактна платформа Embedded+ чрез Ethernet, манипулиране на изображения, прехвърлено към Versal AI Edge и показвано с помощта на Ryzen Embedded Radeon графики.
  • Разпределена роботизирана система за управление: Демонстрацията ще покаже разпределено управление на двигатели и цифрова визуализация на автономен мобилен робот на фабричен етаж в реално време.
  • RISC-V с AMD MicroBlaze: Демонстрацията ще покаже новия процесор AMD MicroBlaze V RISC-V, управляващ симулирана система за охлаждане.
  • Автоматизирано паркиране: Демонстрацията ще симулира сценарий за автоматизирано паркиране с помощта на SimCloud на Cognata, LogiRecorder на Xylon и AMD Kria Automotive Carrier и K26 SOM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *