post

Amazfit е известна със своите смарт часовници, но има и фитнес тракери, а сега се очаква да пусне на пазара следващото поколение Amazfit Band 7. Тракерът ще е наследник на Band 5, който беше пуснат пред няколко години и може да струва около 50 долара.

Според слуховете той носи кодово име Bari и прилича на Redmi Smart Band Pro като дизайн. Ще разполага с 4.7” AMOLED дисплей с разделителна способност 194 х 368 пиксела и 500 нита пикова яркост.

Тракерът ще има PPG сензор за сърдечен ритъм с поддръжка на 24/7 проследяване и наблюдение на съня и стреса. Подобно на другите такива устройства, когато е сдвоен със смартфон, ще може да показва известия.

Твърди се, че ще пристигне с поддръжка на над 100 спортни режима и автоматично откриване на тренировка. Освен това ще има 8 GB RAM и 128 MB памет и ще работи с устройства с Android 5, iOS 10 и по-висока версия, използвайки Bluetooth 5.1.

Amazfit Band 7 ще е 5АТМ водоустойчив и ще тежи 28 грама. Ще се захранва от 230 mAh батерия, която ще осигури до 18 дни живот при нормална и 9 дни при интензивна употреба. Очаква се тракерът да излезе на пазара по-късно тази година и да струва около 50 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *