post

Изглежда, че новите AirPods 3 се приближават до своя дебют. Според последната информация, слушалките може да бъдат представени заедно с iPhone 13 на следващото събитие на Apple през септември.

Данните идват от DigiTimes, малко след като се чу, че новите AirPods 3 ще влязат в масово производство следващия месец. Това придава още малко тежест на този слух. DigiTimes твърди още, че Apple вече е започнала да получава малки количества от определени компоненти, нужни за производството на слушалките. Пратките трябва да се увеличат през третото и четвъртото тримесечие.

Очаква се AirPods 3 да пристигнат с нов дизайн, подобен на този на AirPods Pro. Той ще осигури по-малък размер с по-късо стъбло и силиконови тапи за ушите за по-удобно прикрепване, но функцията шумоподтискане няма да е налична. Освен това се предполага, че кутийката ще е по-широка, в сравнение с текущата версия и ще предлага опции за кабелно и безжично зареждане.

Наскоро Марк Гурман от Bloomberg потвърди, че новото събитие на Apple може да се върне към своята обичайна дата през септември, за разлика от миналата година, когато поради закъснения, свързани с пандемията, компанията представи iPhone 12 през октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *