post

AENO Premium Eco Smart Heater е отличен с престижната награда Red Dot Award: Продуктов дизайн в две категории – Отоплителна и Климатична технология и Интелигентен продукт за изключителен дизайн, високо качество и иновации в областта на отоплението на дома.

AENO Premium Eco Smart Heater е отличен с престижната награда Red Dot: Продуктов дизайн в две категории – Отоплителна и климатична технология и Интелигентен продукт за изключителен дизайн, високо качество и иновации в областта на отоплението на дома.

„Щастливи сме да получим това изключително признание от журито на Red Dot“, каза Сергей Костевич, главен изпълнителен директор на ASBIS. – „Нашата цел винаги е била да предлагаме елегантен дизайн и интелигентни и устойчиви решения, които съчетават най-съвременни технологии. Интелигентният нагревател AENO Premium Eco е продукт, който променя играта на пазара за отопление, предлагайки на потребителите стилна, ефективна и екологична алтернатива на традиционните нагреватели. Тази награда е доказателство за упоритата работа и отдадеността на нашия екип и ние сме развълнувани да продължим да разширяваме границите на възможното в отоплението. Гордеем се с това, че AENO предлага този иновативен продукт на нашите клиенти.”

Наградата Red Dot Design Award е най-престижният конкурс за дизайн в света, с група от международни експерти, които оценяват хиляди заявки въз основа на критерии като иновация, функционалност и естетика. Спечелването на наградата е доказателство за ангажимента на AENO към високи постижения и иновации в областта на отоплението на дома.

AENO отговаря на нарастващото търсене на интериорните дизайнери, както и на потребителите за обран дизайн и вградени домакински уреди, или с други думи прилагането на минималистичен подход. Минималистичният дизайн се вписва във всеки интериор, благодарение на ултратънкия панел (по-малко от 11 мм) и естествените материали. Ултратънкият закален стъклен панел може да бъде невидим или основен акцент в интериора на помещението. Потребителят може да го монтира по всеки удобен за него начин и да го интегрира в интериора си: на пода, на стената или под тавана. Има само един бутон на нагревателя, което прави панела толкова минималистичен. Всички опции за интелигентно управление са достъпни от мобилното приложение. Нагревателят изглежда страхотно от всяка гледна точка!

„Ние сме развълнувани да получим това признание за AENO Premium Eco Smart Heater“, каза Serhii Fedorenko, продуктов дизайнер на наградения AENO Premium Eco Smart нагревател. – Вдъхновението за новия нагревател с интелигентен дизайн дойде от нуждите на пазара и клиентите. Имаше търсене на семпъл, но елегантен дизайн, който лесно може да стане част от интериора на всеки апартамент, офис или къща. Premium Eco Smart Heater AENO съчетава интелигентна функционалност, енергоспестяваща отоплителна технология и минималистични форми”.

AENO Premium Eco Smart Heater се предлага за закупуване в повече от 20 страни в Европа на дребно и чрез дистрибуторската мрежа на ASBIS. ASBIS е водещ дистрибутор и производител на IT и потребителска електроника в региона на EMEA.

Със своя иновативен дизайн, енергийно ефективна производителност и усъвършенствани функции за свързване, AENO Premium Eco Smart Heater е настроен да подобри пазара за отопление на дома и да предостави на потребителите по-интелигентен и по-устойчив начин за отопление на домовете си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *