post

Тайванският производител на високоефективни DRAM модули, NAND флашпамети, мобилни аксесоари, продукти за гейминг, електрически влакове и индустриални решения ADATA Technology обяви предстоящото представяне на своите нови продукти в специален стрийм на живо под мотото “Xtreme Innovation”. По време на онлайн събитието, което ще се проведе на 5-и август 2021 г. с начален час 18 ч., ще бъдат представени най-новите продукти и решения от ADATA и XPG, включително твърди дискове, DRAM модули, карти памет и компютърни компоненти и системи. Обновяването на портфолиото съвпада с честването на 20-годишнината на компанията, която отбелязва своя юбилей през 2021 г.

Дебют на посланика на марката XPG – MERA

Главният герой на историята на марката XPG, MERA, олицетворява всички геймъри, готови за посрещане на предизвикателства и устремени към новипостижения. От компанията отбелязват, че обичаната от феновете от цял свят MERA, се е превърнала във фокусна точка на марката XPG, а по време на онлайн събитието на ADATA ще можем да станем свидетели на нейния дебют.

Нови продукти и много награди

Зрителите, които ще гледат събитието на живо в YouTube на 5-и август, ще имат възможност да коментират по време на представянето на най-новите продукти от ADATA и XPG, което ще им даде възможност да спечелят различни награди, сред които SSD, DRAM модул или XPG ноутбук.

За повече информация относно събитието и продуктите, последвайте ADATA в Instagram: https://www.instagram.com/adata_global

ADATA Technology 2021 “Xtreme Innovation”

 

Тагове / Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *