post

Решението Acronis Cyber Protect Home Office защитава данните и устройствата чрез единен, иновативен модул 

 

Acronis, глобална компания за киберзащита, обяви пускането на  Acronis Cyber Protect Home Office (доскоро известен като Acronis True Image). Иновативаният софтуер предлага всеобхватен набор от защитни функции, които интегрират надежден бекъп и сигурност, базирана на изкуствен интелект (AI). Ето защо това решение е абсолютна необходимост за инивидуални потребители, семейства, отдалечено работещи служители в домашни офиси, както и малки фирми.

Тревожно голям дял – 41% от индивидуалните потребители – рядко правят бекъп на своите данни или дори никога не го правят. Същевременно 61% споделят, че предпочитат интегрирано решение. Нуждата от стабилна, опростена и всеобхватна система за киберзащита никога не е била по-голяма в днешния все по-взаимосвързан свят. Acronis Cyber Protect Home Office е проектиран да отговаря на постоянно еволюиращия свят на киберсигурността чрез интегриране на авангардни решения за дигитална защита и сигурен бекъп от Acronis. Комбинирайки защитни механизми, базирани на AI, безупречен бекъп, инструменти за дистанционно управление и защита на мобилните устройства, Acronis определя стандарта за холистична киберзащита. Acronis Cyber Protect Home Office е единственото цялостно решение за „активна“ сигурност, което отговаря на нуждите от киберзащита в рамките на единна, лесна за използване и модерна платформа.

“С напредъка на AI киберпрестъпниците и техните тактики еволюират,” каза Гайдар Магдануров, президент на Acronis. “Днес дори хора с ограничена технологична експертиза могат да навредят на голям брой индивидуални потребители чрез използването на комплексни атаки посредством фишинг и социален инженеринг. Предпазването на данните, приложенията и системите изисква цялостно решение за киберзащита – интегрирайки сигурност и бекъп на данните. Развълнувани сме да обявим най-новото издание на Acronis Cyber Protect Home Office, осигурявайки по-добра производителност и по-силна технология за сигурност с цел предпазване на данните, устройствата и домашния офис на отделния потребител.”

Основните функции и ползи на Acronis Cyber Protect Home Office включват:

  • Подобряване на киберсигурността на база AI:Иновативните възможности на AI проактивно идентифицират и неутрализират потенциални заплахи, като същевременно осигуряват допълнителен слой защита от кибератаки, включително автоматизирано възстановяване от рансъмуер. Активирайте функционалността за двуфакторно удостоверяване (2FA), за да увеличите максимално сигурността си.
  • Бекъп и клониранеAcronis Cyber Protect Home Office предлага надеждни механизми за сигурен бекъпи клониране. Потребителите могат да обезопасят своите критични данни и системи чрез надежден бекъп, което гарантира бързо възстановяване в случай на загуба на данни или кибератака.
  • Отдалечено управлениеПотребителите имат пълна правомощия благодарение наинструментите за дистанционно управление, така че да наблюдават и управляват своите мерки за киберсигурност от всяка точка на света. Това допълнително удобство и гъвкавост позволяват бързо реагиране на всякакви нововъзникващи заплахи.
  • Мобилни приложения и бекъп:Въпреки че производителите на мобилни устройства предлагат някои възможности за съхранение, те обикновено са специфични за дадената платформа, а семействата с множество различни устройства може да имат комбинация от различни операционни системи. Acronis Cyber Protect Home Office разполага с възможности за съхранение за всяка операционна система наред с разширено криптиране, за да запази в безопасност мобилните контакти, календари, снимки, файлове и данни. Решението предлага и мобилно приложение за защита на данните на мобилното устройство. Тази функционалност работи безпроблемно върху всички видове устройства, така че данните са достъпни от всяко място чрез приложението или уеб интерфейса.

Acronis Cyber Protect Home Office е достъпен за закупуване онлайн и от определени риселъри чрез годишни абонаменти, започвайки от $49.99. За повече информация относно функциите, цените, както и как да започнете, моля, посетете https://go.acronis.com/cyber-protect-home-office.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *