post

Съществува огромно разнообразие от множество плъгини за различните браузъри. Благодарение на тях може значително да разширите възможностите си, да добавите интересни чипове и да опростите използването на интернет.

Те работят с Chrome, а инсталирането на голям куп разширения не се препоръчва. Това може значително да забави работата на самия браузър. В тези случаи остава малко RAM. Всичко намалява скоростта и дори се отразява като спирачка за PC-то.

Заключението на това е много просто: трябва да инсталирате само това, което наистина ви е необходимо. Останалото е по-добре да бъде изключено и да се включи само, когато е нужно.

С плъгните на Google Web Store Chrome може лесно да поставяте и махате, без да си губите излишно времето.

Ако и вие като нас сте заклети почитатели на Google Chrome, хвърлете един поглед над селектирания ни списък.

В него сме подбрали 5 полезни плъгина, които не само ще направят работата в CHROME в Интернет лесна и интересна, но и безопасна:

AliTools – ако искате да пазарувате, тогава този плъгин ще бъде незаменим за вас. С него може да следите динамиката на цените, да разгледате отзивите за търсените или други продукти, а също и да проверите начините на доставчика и надеждността на продуктите.

Adguard – е плъгин, който блокира потенциално опасни сайтове. Заедно с технологията Yandeks е много мощна защита. Самият Adguard съществува не само като разширение за браузъри, но и като приложения за Windows и Android.

LastPass – ако имате много регистрации в различни сайтове, да помните на всички паролата ще е много трудно. В този случай мениджърите на пароли са много полезни. LastPass съществува като приставка за браузъра и става популярна именно с това, че помни множество пароли на акаунти.

SaveFrom.net – това е плъгин, който позволява лесно да изтегляте музика и видео от сайтове като Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook и други. След като инсталирате плъгина за всяко отворено видео ще видите бутон “Download”, за да изберете желаното качество.

Gismeteo е сред най-популярните метеорологични инструменти. Той може да даде прогноза за времето. Наред с това е направен като удобен и интуитивен plug-in за браузъра, адаптивен, както за мобилни приложения за Android, така и за iOS смартфони.

В заключение нека добавим:

Има още много плъгини за Chrome, които присъстват в google play. Това са неща, които и вие сами може да намерите и които да са от полза в работата или забавленията.

Достатъчно е само да потърсите в Интернет и да инсталирате тези от тях, които действително ще са ви от полза.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *