post

От началото на декември клиентите на VIVACOM могат да се възползват от 1000 Mbps оптична интернет свързаност. Телекомът вече предлага шест нови пакета високоскоростен интернет за частни и бизнес клиенти. Посредством пакетите за дома, като FiberNet 300 потребителите могат да използват до 300 Mbps скорост за сваляне и до 100 Mbps за качване на информация. Пакет FiberNet 500, пък осигурява до 500 Mbps скорост за даунлоуд и до 200 за ъплоуд на файлове.

За потребителите, които искат да се сдобият с още по-бърз интернет у дома, телекомът предлага пакет FiberNet 1000, с който свалянето на информация става с до 900 Mbps, а качването до 300 Mbps. Абонатите ще могат да използват новите услуги на цени от 39,80 лв. до 99,80 лв. при комбинация с друга услуга на телекома.

С всеки пакет VIVACOM осигурява безплатна инженерна инсталация, Advanced 1GB WiFi рутер и една от най-добрите антивирусни програми ESET NOD 32.
Благодарение на покритието на оптичната мрежа, всеки абонат на VIVACOM може да се възползва от новите предложения. Над 1 100 000 домакинства в 20 града, имат възможност да ползват новите пакети, а през следващите години се очаквам мрежата да бъде разширена с още 250 000 домакинства в нови 10 града.

Като допълнение към новата услуга VIVACOM ще изненада потребителите си и с коледна промоция на телевизионните пакети – VIVACOM TV. Предложенията включват над 200 телевизионни канали, от които над 50 в HD качество, бoгaто разнообразие от жанрове на програмите и нови завладяващи телевизионни приключения. През декември са включени и нови канали. В допълнение клиентите ще могат да се възползват от отстъпки до 50% от месечния абонамент за интерактивна телевизия.

От телекома уточниха, че посочените услуги са валидни при сключване на нов договор или преподписване на настоящ и в комбинация с друга услуга.

vivacom-fibernet-1000-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *