post

На кого са нужни презентационни умения? На практика, почти на всекиго, особено ако имате свой бизнес или се занимавате с мениджмънт, продажби ли маркетинг. Точно за този тип хора ще бъде новото издание на популярния курс “Успешни бизнес презентации”, което ще се проведе на 29 и 30 октомври.

Той представлява двудневно интензивно обучение, което ще даде на участниците ценни знания, техники и увереност да говорят пред най-различна публика и да представят ефективно и успешно своя бизнес, услугите, продуктите или пък своята кауза. Организатор е школата “По стъпките на Дракона“, а самото обучение е вдъхновено от Брус Лий. Лектор ще бъде дългогодишният обучител и специалист по презентационни умения и управление на проекти Михаил Михайлов, известен като Майк Рам.

Обучението е специално ориентирано към всички, които се занимават с маркетинг и продажби, към мениджъри, стартъпи и предприемачи. То ще се проведе в офиса на школата на адрес: София, ж.к. Люлин, бл. 384, вх. А, ат. 11. Цената за участие е 196 лева. Повече информация е достъпна тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *