post

Изглежда, че OnePlus се готви да разшири продуктовото си портфолио тази годани, след успешното сливане с OPPO. Според нов слух от надежден източник, компанията планира да представи шест нови устройства до края на септември. Това е много повече, отколкото досега, а освен това се очакват и повече смарт часовници.

Първият телефон, който ще посрещнем не е нов, това е OnePlus 10 Pro, който най-накрая ще получи международен старт преди края на март. След това през април OnePlus Nord CE 2 Lite ще стане официален след множество течове, слухове и спекулации.

В края на април или в началото на май ще се появи OnePlus Nord 2T, а през май ще бъде обявен OnePlus 10R. През юли OnePlus Nord 3 ще стане официален, като може да се нарича и Nord Pro навсякъде, иил само за избрани пазари. Накрая на пътната карта имаме OnePlus 10 Ultra, който трябва да бъде представен през септември.

Всичко това определено ще изисква много работа, за да се поддържа софтуера актуален и без бъгове. Надяваме се, че компанията ще се справи толкова добре, колкото в миналото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *