post

 

В дигитализирания свят, в който живеем, все повече неща се случват онлайн – учим онлайн, пазаруваме онлайн и дори провеждаме сделки онлайн. В това няма нищо лошо, защото по този начин се спестява много време. Много от магазините, които до преди това бяха изцяло онлайн им се наложи да минат изцяло онлайн, да се създадат нови онлайн магазини и да се предлагат услуги, които да са в помощ на потребителите.

Ако вие сте от хората, които в момента се ориентират как да преместят бизнеса си онлайн, тази статия е точно за вас. Ще разгледаме колко струва да създадете онлайн магазин в София.

Има много фирми, които са специалисти в изграждането на сайтове и изработката на онлайн магазини. Обаче, предполагаме, че вие се стремите към наистина качествена изработка. Затова нашият най-голям съвет да не се предоверявате и да не се втурвате към първата фирма, която ви се изпречи на път. В интернет ще видите всякакви цени за изработка на онлайн магазин – и евтини и страхотно скъпи.

В най-общия случай цените варират от 900 – 1000 лв. и стигат до 2-3000 лв. в зависимост това, какви функционалности искате да има вашия онлайн магазин, колко голямо ще е продуктовото портфолио, как ще ще плащат клиентите ви и колко куриерски фирми ще се имплементират.

За ваше щастие намерихме една фирма в София, която се справя много добре с изработката на онлайн магазини и може да задоволи всякакви изисквания. Уеббилд България прави и малки и големи онлайн магазини, със страхотен дизайн, всички функционалности и при това на добри цени.

Така, че ако искате и вие онлайн магазин непременно посетете тяхната онлайн страница – webbuild.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *