post

Цветовете имат силата да променят нашите настроения. Всеки обича да прекарва време  в стаи, където цветовете са свежи, успокояващи, тонизиращи или модерни и същевременно  никой не обича да живее на на място, където цветовете са посредствени или мръсни на вид, в сблъсък с неговата аура.

След като изберете в какъв цвят ще бъде банята ви и кои ще бъдат основните елементи в нея може да преминете към аксесоарите. Може да направите обща тема, в която да включите няколко аксесоара с общ цвят и дизайн. Те включват вашите диспенсъри, сапуни,  стъклени рафтове, закачалки, перила за хващане, кошчета за баня, пръстени за кърпи, четки за тоалетна, държачи за тоалетна хартия и пр. Чрез тях се съхраняват на традиционно установените места всички съществени неща, които се използват в банята. Те включват, също така, най-важното като душове, плочки за баня, осветление и така нататък. Те помагат да се запази вашата баня систематична и лесна за поддържане. Ако държите организирано пространството и всяко нещо си е на мястото, на вашите гости ще им бъде лесно да откриват необходимите им принадлежности, когато използват банята ви.

Така че, какво още чакате? Продължавайте напред и оцветете вашата баня с цветова схема, която е приятна за окото и душата. Напълнете вашето хигиенно-санитерно пространство с естетични и функцинални аксесоари, за да направи вашата баня идеалното място за отдих и релаксация.

След като проектът за банята ви е готов, се уверете, че сте добавили към своя луксозен интериор приятно усещане с аромати и свещи. С грандиозни осветителни тела и скъпи мебели за баня, можете да направите перфектен декор. Ето няколко примера за баня в модерна цветова палитра:

– Това луксозно пространство може да има изцяло бяла вана със затворена стъклена душ кабина и подчертани в бежово акценти.

– Цветна стена с бяла вана и оранжево докосване е достатъчно, за да се опише тази елегантна част от работата.

– Минималистичен зелен луксозен санитарен възел с паркет, вана и релаксиращи стол или кресло създават отпочиваща, и уютна атмосфера.

– Червена вана и мивка добавят първокласна пищност на масивните сиви стени.

Източник: banya-bg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *