post

Така…. Изглежда, че истинското име на Хан Соло не е Хан Соло и филмът-антология за популярния контрабандист от Междузвездни войни ще ни покаже как той е започнал да се нарича така.

В интервю на технологичната конференция USC тази седмица, генералният директор на Disney, Боб Айгър, сподели, че филмът ще покаже как Хан Соло „се е сдобил с определено превозно средство и как е срещнал Чуи. Ще разберете й как е получил името си.” За онези, които се чудят защо шефът на Disney се занимава с темата, ще припомним, че преди няколко години гигантът купи франчайза “Междузвездни войни” от Джордж Лукас.

Може би ние всъщност просто живеем в алтернативна времева линия, а името на Хан все още е Хан Соло в реалната времева линия. Няма как да си обясним по друг начин пускането на тази „бомба“. С други думи, Земята всъщност е плоска.

Филмът се развива в период от шест години, показващи Хан Соло, или каквото и да е било името му в живота му между 18 и 24 годишна възраст.

На конференцията Айгър говори и за смъртта на Кари Фишър в края на миналата година и коментира как ще се справят с Генерал Лея в “Междузвездни войни: Последните джедаи”.

“Кари се появява е епизод VIII, но не променяме епизода, така, че да се справим със смъртта й“, заяви той. „Тя продължава да играе в епизод VIII. В Rogue One създадохме няколко героя дигитално. Но това не го правим с Кари.”

Филмът за Хан Соло се режисира от Фил Лорд и Крис Милър от The LEGO Movie по сценарий на Джон Касдан и Лоурънс Касдан.

Актьорският състав на филма се състои от Олдън Еренрайх в ролята на Хан Соло (или както там му е името), Доналд Глоувър ще влезе в ролята на младият Ландо Калрисиан, Йонас Суотамо като Чубака и Уди Харелсън като Гарис Шрайк, както и Емилия Кларк, Танди Нютън, Майкъл Кенет Уилямс и Фийби Уолър-Бридж в непотвърдени роли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *